»  Over Decorscan

Nieuw DECORSCAN!

International Trading introduceert het DECORSCAN glasweefsel assortiment.

Het assortiment bestaat uit diverse designs glasweefsel en glasvlies, ook verkrijgbaar in een voorgeschilderde kwaliteit. Daarnaast is er ook een zeer sterk renovatievlies op cellulosebasis en een lijm voor een snelle en probleemloze verwerking van de weefsels.

DECORSCAN staat voor een kwalitatieve afwerking van de wand met bekledingsmaterialen, die zowel esthetisch als functioneel zijn. De weefsels van DECORSCAN zijn gemakkelijk verwerkbaar en eenvoudig overschilderbaar met alle gangbare type muurverven, in elke gewenste kleur of glansgraad. De maatvaste weefsels zijn uitermate geschikt voor toepassing in de utiliteits- en woningbouw.

Alle DECORSCAN weefsels zijn Oeko-Tex® gecertificeerd en voldoen aan de hoogste Oeko-Tex® Standaard 100 normering, welke garandeert dat de producten onschadelijk zijn voor de gezondheid van zowel de verwerker als de eindgebruiker. Daarnaast zijn de weefsels gecertificeerd op Euroklasse B-s1, d0 (zeer moeilijk brandbaar, geringe rookvorming en geen productie van brandbare delen) en voldoen ze voor het A+ label (zeer lage emissie van vluchtige stoffen).