»  Over International Trading

Over International Trading

Achtergrond
International Trading verzorgt en levert afwerkingsproducten en verfconcepten voor de professionele schilder- en stukadoorbranche, de bouwmaterialen groothandel en de Doe-Het-Zelf branche. De concepten zijn in omvang en kwaliteit afgestemd op de plaats waar de verwerker de producten zoekt. De juiste kwaliteit in de juiste hoeveelheid op het juiste moment beschikbaar stellen. En dan ook tegen passende prijzen.

Heldere concepten
De basis van de International Trading concepten wordt altijd gevormd door een samenstelling van producten en kwaliteiten die passen bij een herkenbare en relevante vraag uit de markt. Kwaliteit en uitstraling zijn in balans en vormen een duidelijk aanbod met een voor de verwerker herkenbare vormgeving en passende naam.

Deze concepten bestaan telkens uit een complete range producten voor specifieke toepassingen, zoals bijvoorbeeld spraylakken, materialen voor wandbekleding, reiniging- en ontvettingsmiddelen met altijd met zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding.

De producten uit de concepten worden zorgvuldig samengesteld en betrokken bij toonaangevende producenten uit West-Europa en ook daarbuiten. International Trading waakt altijd over de juiste verhouding tussen kwaliteit en prijs en zorgt ervoor dat deze goed is.

Via betrouwbare partners
Via exclusieve partners worden de concepten aangeboden in de markt. Daar waar vraag is naar onze producten, bedienen wij onze afnemers. Waar onze klanten zijn, voelen onze concepten zich thuis. International trading: “the world is our backyard”.

International Trading zorgt er voor dat haar aanbod voor haar afnemers van waarde is. Elke dag opnieuw.